Matnu.se - Allergimatkassar

För känsliga magar och glutenallergiker har vi samlat marknadens bästa laktos- och glutenfria matkassar.

Icas matkasse - Inspiration, laktosfri

Samma recept som Inspirationskasse - men med laktosfria råvaror. En matkasse för dig som vill laga gott och sunt från grunden.
Näringsriktiga veckomenyer framtagna och provlagade av ICAs kockar.

Läs mer om Icas matkasse här

Antal Portioner

3 x 4

Bramathemma.se - Låglaktos

Du får fem goda och inspirerande middagar där allt är anpassat för dig som behöver låglaktosprodukter. De allra flesta mejeriprodukterna är laktosfria, men vi skickar också med till exempel vanlig hårdost som är låglaktos men som kan väljas bort i matlagningen.

Få en ny kokbok de första 5 leveranserna!

Läs mer om Bramathemma.se här

Antal Portioner

Varierande

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!