GI-boxen.se

GI-boxen innehåller färgstark mat tillagad med både hälsan och smaklökarna i åtanke.

Varannan vecka, så länge du önskar, kommer vi hem till dig med 20 rätter som räcker till både lunch och middag i två veckor (mån-fre). På så sätt gör vi det enkelt för dig att äta gott, leva nyttigt och få ihop vardagsbestyren.

Vår mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Vårt program är enkelt, praktiskt och snabbt. Vi erbjuder dig tio goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare.

GI-boxen - färdiglagad smalmat direkt till dörren!

Vår mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Vårt program är enkelt, praktiskt och snabbt.

Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg.


Läs mer om GI-boxen här

Antal Portioner

20 per person

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!