Matnu.se - Hälsomatkassar

Vi har samlat de bästa hälsomatkassarna efter kategorierna: GI och LCHF.

GI-boxen - färdiglagad smalmat direkt till dörren!

Vår mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Vårt program är enkelt, praktiskt och snabbt.

Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg.


Läs mer om GI-boxen här

Antal Portioner

20 per person

Bramathemma.se - LCHF

Vår LCHF-inspirerade matkasse, lite kolhydrater, mycket fett. För dig som äter LCHF idag eller vill komma igång. Lättlagade maträtter och alla ingredienser som du behöver är med i din leverans.

Få en ny kokbok de första 5 leveranserna!

Läs mer om Bramathemma.se här

Antal Portioner

Varierande

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!