ICAs Matkasse - Bra och varierad mat, hela veckan

Vi på ICA har hållit på med mat i nästan ett sekel nu. Det är vårt jobb, men det är också vårt intresse. Vi brinner för fina råvaror, goda smaker och spännande nyheter. En av våra största målsättningar är att förenkla din vardag. Därför startade vi år 2011 vår matkassetjänst. Alla recept tas fram av ICAs egna kockar. De ser till att det blir en bra mix av goda och balanserade rätter, som sedan näringsberäknas. Välkommen till ICAs matkasse. Vi kan mat. Du med.

Ett smart val


  • Varierade veckomenyer skapade och provlagade av ICAs kockar

  • Näringsriktiga recept säkerställer en bra balans för att kroppen ska må bra

  • Minskat svinn och bättre koll på hushållskassan

  • Vi planerar, du får mer tid över till annat!

Trogna kunder belönas!

Vi vill gärna visa uppskattning gentemot våra trogna kunder och därför följer det nu med en gåva i var tionde kasse som du hämtar eller får hemlevererad av din butik! Gåvan/gåvorna kommer från ICA Hemma och våra ICA-butiker.

Icas matkasse

Vår familjekasse rymmer både vardagsklassiker och nya, lättlagade favoriter för fyra personer. Storfavorit bland barnfamiljer!
Näringsriktiga veckomenyer framtagna och provlagade av ICAs kockar.

Läs mer om Icas matkasse här

Antal Portioner

3 x 4

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!