Matkomfort - Från vårt kök till ditt

Matkomforts middagslösning innehåller fyra näringsriktiga, goda och vällagade middagar. Lättlagad mat för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag.
Av oss får du mer än en matkasse med ingredienser och ett receptblad, vi förbereder och levererar fyra goda och näringsriktiga middagar till din dörr. Allt du behöver göra är att följa de enkla anvisningarna så har du maten på bordet. Och en hel del tid över för annat.

Våra menyer är varierade och innehåller både klassiker och moderna favoriter. Rätterna är välkomponerade, både ur smak- och näringsperspektiv. Vi levererar bra mat lagad från grunden, utan halvfabrikat, tillsatser eller konserveringsmedel. Smaksättare som chilisås, currypasta, saffran, fisksås, oystersås med mera, kan dock innehålla konserveringsmedel.

Du kan välja mellan två olika middagslådor, Premium och Bas. Båda innehåller våra egna färdiggjorda såser, soppor, grytor och smaksättare. Bas kan med fördel kompletteras med kryddor, fler smaksättare, grönsaker eller andra tillbehör, enligt dagens tillbehörstips. Huvudråvaran och kolhydraterna får du oftast tillaga själv via enkla anvisningar. Detta gör att Matkomfort är ditt självklara val om du vill spara mest tid men ändå inte tumma på smak och kvalité.

Sthlmslådan

Nu utökar Matkomfort utbudet med en meny som efterfrågats av kunderna. Sthlmslådan som levererar första gången i april, bjuder på en meny innehållande veckans fågel, fisk och fantasi, där alla färska grönsaker är ekologiska. En meny utan rött kött och med ekologiska grönsaker. Sthlmslådan är Matkomforts senaste nyhet bland menyerna. Inspirationen hämtas från rådande mattrender, men också från kundernas önskemål. Sthlmslådan vänder sig till dig som inte vill äta rött kött. Den består av en tredagarsmeny baserad på fågel-, fisk- och veggishrätter – samtliga kryddade med en god dos fantasi. Alla måltider är kockförberedda à la Matkomfort och serveras med ekologiska grönsaker. Din insats i köket går snabbt och det enda du behöver ha hemma är kockmössan, salt, peppar och något att steka i. Sthlmslådan erbjuds i 1-6 portioner.

Familjefavoriter

Matkomforts middagslösning – lägg till Familjefavoriter 995 kr. Barnsligt goda favoriter som levereras på en rullande meny. Alla rätter är kompletta och serveras med barnvänliga och snabblagade grönsaker. Familjefavoriter vänder sig till hela familjen. Alltid för fyra dagar och fyra portioner. Den är perfekt att variera med Bas eller Premium. Självklart kan du också välja Familjefavoriter varje vecka, om du föredrar att köra på säkra kort. Våra färdiga såser är som alltid tillagade från grunden av äkta råvaror i vårt eget kök. Familjefavoriter består av 20 rätter som delats in i fem olika veckomenyer. Vilken blir din favoritvecka?

Matkomfort levererar inom Storstockholm

Matkomfort

Fyra näringsriktiga, goda och vällagade middagar för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag.

Läs mer om Matkomfort här

"Restaurangkvalitét"

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!