Mat.se

Det finns många fördelar med att handla mat på nätet


Enkelt och inspirerande
Handla när det passar dig; i soffan, på tåget eller varför inte på jobbet. Välj fritt bland alla varor eller låt dig inspireras av tusentals recept som du enkelt beställer hem med ett klick.

Alltid färskt
Varje morgon får vi leveranser av bl.a. frukt och grönt, färsk fisk, kött och nybakat bröd. På eftermiddagen är hyllorna tomma. Svårt att få det färskare.

Matkassar:
Standardkasse, Barnkasse, Sportkasse, Backupkasse, Gör-din-egna-kasse. Mat.se har ett fullsortiment av matvaror i kombination med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka dina egna matkassar.

Mat.se

Standardkasse, Barnkasse, Sportkasse, Backupkasse, Gör-din-egna-kasse.
Mat.se har ett fullsortiment av matvaror i kombination med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka dina egna matkassar. Mat.se är din matbutik online.

Läs mer om mat.se här

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!