Matnu.se - Topplistan

Med Matnu.se's unika prova-på-erbjudanden finns det inte längre någon anledning att bära hem tunga matkassar från butiken. Testa någon av våra 3 populäraste matkassar: Linas matkasse, Middagsfrid och ICAs matkasse. Råvaror av bästa kvalitet direkt hem till dörren tillsammans med recept komponerade av fantastiska matkreatörer. Beställ Nu!

Linas Lättlagade kasse

Lätt att laga, med välbekanta smaker och nya influenser. 3 middagar för 4 personer!
4 muggar från Rice på köpet idag, värde 180 kr.

Läs mer om Linas matkasse här

Antal Portioner

3 x 4

Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete.

Läs mer om Middagsfrid här

Antal Portioner

2 x 4

Icas matkasse

Vår familjekasse rymmer både vardagsklassiker och nya, lättlagade favoriter för fyra personer. Storfavorit bland barnfamiljer!
Näringsriktiga veckomenyer framtagna och provlagade av ICAs kockar.

Läs mer om Icas matkasse här

Antal Portioner

3 x 4

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!