Matnu.se - Vegetariska matkassar

Marknadens bästa erbjudanden på vegetariska matkassar från de kändaste och mest prisvärda matkassesleverantörerna. Direkt hem till din dörr.

Linas matkasse - Vegetariskt

Linas Vegetariska kasse kommer att innehålla en variation av råvaror som vi noga valt ut för att inspirera och ge dig goda och sunda middagar.
Läs mer om Linas matkasse här

Antal Portioner

3 x 4

Middagsfrid - Vegitariskt

Vegokassen är vår senaste nyhet och är för dig som gärna äter mer vegetarisk mat men behöver inspiration, för dig som redan äter vegetariskt men behöver planeringshjälp men även för dig som helt enkelt vill göra ett klimatsmart middagsval.
Läs mer om Middagsfrid här

Antal Portioner

2 x 4

Erbjudande
Erbjudande

Om Matnu.se

Vi på Matnu.se har som mål att guida dig genom djungeln av matkassar på ett så bra och smidigt sätt som möjligt. Maten tillsammans med middagsrecept får du direkt hem till dörren. Här på sidan har vi samlat Sveriges bästa matkassar till Sveriges lägsta priser. Matnu.se arbetar ständigt på att kunna erbjuda en så bred variation av matkassar som möjligt. Allt ifrån standardkassar, hälsokassar och ekokassar till ett vegetariskt och glutenfritt utbud.

Din ort

De flesta matkasseleverantörerna täcker hela Sverige. Men för att försäkra dig om att kassen som passar dig allra bäst kan levereras till din hemadress, vänligen besök respektive leverantörs hemsida.

Musik till maten

Mat handlar om intryck. Smakerna och dofterna är A och O. Men ett hemtrevligt dukat bord gör också skillnad få såväl det lilla hushållet som det stora. För att inte tala om musik. Vi på Matnu.se anser att musik är en härlig och viktig del av middagsstunden.

Därför har vi samlat 7 spotifylistor med härlig middagsmusik:

Allround

Romatiskt

Sommar

Snapsvisor

Kryddstarkt

Asiatiskt

Barn (Barnkalas)

Gilla oss på Facebook, tack!